Aspirator cu spalare injectie-extractie

De inchiriat aspirator cu spalare injectie -extractie STORM

  • storm-injectie-extractiealimentare la 220v (pe cablu)
  • un motor-biturbina
  • putere 1300-1500 w
  • pompa de 3,5 bari
  • recipinet inox de 20 litri
  • recipinet pentru solutie de 6,5 litri

TARIFE:

  • 135 lei/zi pentru interval de 1-10 zile
  • 100lei/zi pentru interval de 11-20 zile
  • 1300 lei/luna
  • PRETURILE CONTIN TVA

Inchiriere aspiratoare profesionale

Ce presupune spalarea prin aspirare?

Aspiratorul pulverizeaza cantitatea de sampon necesara pentru suprafata pe care va doriti sa o curatati. In cazul materialelor textile, solutia patrunde adanc in fibra, avand capacitatea de a elimina complet pana si cele mai puternice pete. Cu ajutorul periei din dotare, aspiratorul colecteaza in rezervor intreaga cantitate de apa murdara, rezultata in urma samponarii. Aceasta metoda este intens folosita pentru curatarea covoarelor sau a tesaturilor, dar si a podelelor de orice tip. Aceia dintre dumneavoastra care apeleaza la serviciile de inchirieri aspiratoare profesionale beneficiaza de rezultate profesionale in propria locuinta.

Ce functii are aspiratorul cu spalare injectie – extractie?

Acest produs spala prin metoda originala de aspirare; utilizeaza un sampon de buna calitate, care curata intreaga suprafata si care este absorbit ulterior in rezervor, odata cu murdaria. La finalul procesului, suprafata dura sau textila ramane usor umeda. Clientii care au nevoie de un ajutor profesional, apeleaza la o firma de inchiriere aspiratoare profesionale, care simplifica procesul de curatare a covoarelor sau mochetelor.

Metode de utilizare a aspiratorului cu spalare injectie – extractie

Procesul de spalare este initiat prin potrivirea selectorului la functia dorita. Samponul este pulverizat prin simpla apasare a unui buton, iar acest proces se desfasoara pe parcursul a doua minute. Functia de spalare este activata prin accesarea butonului de inchis – deschis. Astfel, utilizatorul poate seta manual activitatea dispozitivului. La incheierea acestui proces, suprafata necesita clatire, care se face urmand instructiunile pe care clientul le primeste atunci cand solicita inchiriere aspirator profesional.

In cazul in care va confruntati cu o cantitate in exces de murdarie, pentru o suprafata textila,  este indicata aspirarea uscata, pe care o puteti seta urmand pasii de baza. Odata ce petele au fost indepartate, se recurge la spalare. Solutiile patrund adanc in fibra materialului, reusind sa dizolve murdaria si sa elimine mirosurile neplacute. Pentru realizarea cu succes a acestui proces, este necesar sa folositi produse de calitate si sa optati pentru un sampon care nu face spuma.

Cum se realizeaza spalarea suprafetelor textile?

In categoria suprafetelor textile pot fi incluse mochete, covoare etc. Pentru realizarea acestei proceduri este necesara aplicarea periei de dimensiuni mari, cu ajutorul careia se va nivela materialul, in timp ce este actionat pulverizatorul. Aceasta miscare trebuie repetata de mai multe ori pentru a asigura succesul.

Cum se realizeaza spalarea suprafetelor dure?

In aceasta categorie pot fi incluse parchetul, gresia sau faianta. In acest caz, utilizatorul trebuie sa foloseasca un alt tip de perie, special creata pentru suprafete dure.

Cum este intretinut aspiratorul cu spalare injectie – extractie?

Aparatul trebuie curatat dupa fiecare utilizare, iar procesul presupune indepartarea intregii cantitati de murdarie din rezervor. Partile componente sunt indepartate incepand de la selector si terminand cu unitatea motorului. Aceasta operatiune este efectuala de firma specializata de inchirieri aspiratoare profesionale si intra in tariful achitat pentru acest serviciu.

Aspiratorul oferit are alimentare prin cablu si o putere ce variaza intre 1300 si 1500 w. Spatiul de depozitare are o capacitate de 20 de litri, iar cel pentru solutie de 6.5. Serviciul de inchiriere aspiratoare profesionale este destinat celor care locuiesc la bloc si pentru care spalarea covoarelor sau a suprafetelor de orice natura devine o sarcina dificila, dar si persoanelor fizice sau juridice care vor sa eficientizeze procesul de curatare si au nevoie de un dispozitiv profesional cu ajutorul caruia sa reduca timpul.