Monodisc profesional pentru curatenie

De inchiriat monodisc profesional pentru curatenie, CLEANFIX:

 • taski_ergodisc_165dotat cu perie pentru suprafate dure
 • alimentare la 220v (pe cablu)
 • dimensiune perie 43 cm
 • bazin apa de 10 litri
 • autonomie non-stop
 • 180 rotatii pe minut
 • 1600 w
 • 30 kg

TARIFE:

 • 150 lei/zi pentru interval de 1-10 zile
 • 100 lei /zi pentru interval de 11-20 zile
 • 1600 lei/luna
 • PRETURILE CONTIN TVA

Inchiriere monodiscuri pentru curatenie

Descriere pagina monodisc

Echipamentele profesionale de curatenie nu sunt la indemana oricarei persoane, de aceea disponibilitatea lor este redusa, iar in unele cazuri foarte costisitoare. Indiferent de tipul suprafetei de curatare, necesitatea unor dispozitive care sa ofere sprijin in acest proces si sa ajute la obtinerea unor rezultate de calitate este esentiala.

Serviciul propus de noi pentru inchiriere monodiscuri ofera accesul rapid la acest tip de dispozitiv modern, la costuri avantajoase. Pretul unui echipament de pentru curatenie este foarte mare si nu se justifica intotdeauna, mai ales daca vorbim despre spatii ce necesita interventii la o anumita perioada de timp. O investitie in inchirierea unui monodisc reprezinta solutia ideala pentru un serviciu profesional de igienizare.

Cum functioneaza un monodisc?

Acest model de dispozitiv pentru curatenie are in dotare o perie rotativa si este recomandat pentru suprafete largi. Functiile sale sunt adaptate pentru interventii pe diferite tipuri de podea, inclusiv in zonele cu suprafata dura sau denivelari.

Dimensiunile periei monodiscului oferit de noi se incadreaza in 43 de cm si este proiectata pentru 180 de rotatii pe minut. Deoarece monodiscul este prevazut cu autonomie nelimitata, poate fi folosit chiar si in spatii fara conectare electrica. Se alimenteaza la 220 v si prezinta un bazin pentru apa de 10 litri.

Designul permite o utilizare usoara si se poate folosi eficient pe suprafete de toate tipurile, indiferent de dificultate. Fie ca ne raportam la spatii publice, cu trafic intens sau la o suprafata de exterior mare, ce nu poate fi curatata prin metode clasice, oferta de inchiriere monodisc devine alternativa cea mai plauzibila.

Manerul permite manevrarea in functie de nevoia fiecarei persoane care il foloseste, putand fi adaptat in raport cu inaltimea.

Pentru a fi folosit la capacitate maxima si pentru un randament optim, este indicat sa se respecte indicatiile de pe suprafata acestuia si este necesara depozitarea intr-un mediu uscat, fara expunere la praf.

Singura observatie tehnica de restrictionare a utilizarii unui astfel de dispozitiv este de a se evita suprafetele cu o inclinatie foarte ridicata, de aproximativ peste 2%. Pentru a evita eventualele deteriorari, se recomanda o curatare a zonelor care nu sunt acoperite cu pietris sau nisip.

Care sunt beneficiile?

Cand vorbim despre inchirieri monodisc, expertii nostri au in vedere beneficiile unui astfel de echipament. Pe langa faptul ca este usor de manevrat, reprezinta totodata o solutie mult mai silentioasa decat celelalte aparate. Productivitatea unui monodisc consta in faptul ca se adapteaza usor la diverse conditii si tipuri de suprafete. Poate fi folosit oricand este necesar, fara sa disturbe orele de lucru, iar functiile sunt multiple: curata, lustruieste, indeparteaza impuritatile.

Posibilitatea de a dispune de un echipament complet pentru curatenie devine acum accesibila la standarde de calitate inalte, conform cu reglementarile internationale. O inchiriere monodisc este vazuta ca o alternativa optima pentru a obtine suprafete curate si lustruite, ce vor lasa impresia unei bune organizari si un aspect placut in fiecare incapere. Un monodisc poate sa fie folosit in procesul de curatare a suprafetelor din ceramica sau gresie, dar si a altor materiale dure.

Durabilitatea este o caracteristica primordiala. Conditiile in care se poate folosi acest tip de monodisc confirma rezistenta si flexibilitatea pe care o are, recomandandu-l chiar si in procedee dificile de curatenie.

Pulverizarea solutiilor de curatare se face prin centrul periei, unde masinaria este prevazuta cu un spray electric. Astfel, peria ajuta la distribuirea solutiei, functionand sub presiune, ceea ce permite o curatare uniforma inlcusiv pe suprafetele denivelate.

Prin urmare, iti punem la dispozitie serviciul de inchiriere monodisc in conformitate cu cele mai moderne tehnologii, la standarde inalte. Utilizarea unui echipament de acest tip asigura rezultate de durata si poate fi intrebuintat in anumite perioade. Costurile sunt aplicate si evaluat in conformitate cu intervalul de zile in care se aplica inchirierea.

Specialistii nostri recomanda inchirierea unui monodisc in special celor care activeaza si ofera servicii de curatenie profesionale in spatii publice precum spitale, scoli, hoteluri, centre comerciale, birouri sau orice alt interior din aceasta categorie.